Den er bare lækker den her kage med friske jordbær -men også med hindbær, brombær og blåbær.
6 spsk. smør,
400 g. speltmel eller hvedemel
1½ tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
2½ dl. rørsukker
1 æg
1 1/4 dl. sojamælk eller anden form for mælk
1 tsk. vanille eller
½ stang vanille
250 - 350 g. jordbær eller andre bær.
Smør en form med smør.
Bland mel, bagepulver
og salt sammen i en skål.
Pisk sukker og smør sammen i en anden skål til en
ensartet masse.
Tilsæt æg og vanille og pisk det sammen med sukkermassen.
Pisk
mælk sammen med sukkermassen.
Kom
sukker-mælkemassen i melblandingen og bland det godt.
Kom dejen i den smurte eller
bagepapirbeklædte form.
Tryk alle bærrene ned i dejen, tæt ved siden af
hinanden.
Bag kagen i ca. 50 - 55 minutter ved 180 grader.
Lad kagen afkøle.
Server med cremefraiche eller skyr.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar