Se også min blog med 700 vegetaropskrifter på lue-vegetarmad.blogspot.dk her

fredag den 30. januar 2015

Vegansk alternativ til ”Parmesan ost”

Kan også bruges af alle andre end veganere ;-)
ca. 2 - 2½ dl.

2½ dl  cashewnødder

½ dl ernæringsmæssige gær  i flager
½ hvidløg finthakket
1/2 tsk oregano og et lille nip timian
lidt salt
citronskal fra 1 øko citron, skåret i mindre stykker

Kom det hele i en blender.  
Blend til det er fint hakket. 
Kom blandingen på bagepapir og bag det i ca. 20 - 22 minutter ved 180 grader.  
Rør rundt i det undervejs ca 3 gange.  
Tag det ud af ovnen og lad det afkøle.

Brug det lige som du vil bruge parmesanost. 
Kan holde sig i køleskab i et glas med låg i ca. 3 uger. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar