Hurtige lækre brød.
8 store stykker
1dl kokosolie eller smør
Eventuelt 2 spsk. kokos sukker eller rørsukker, kan udelades
2 meget modne bananer, skrællede og mosede
1 tsk. vanilje
2 spsk. mast hørfrø med 6 spsk kogende vand eller 1 æg
3 tsk. bagepulver
1½ dl. havregryn,
1½ dl. kokosmel
Eventuelt. 1 dl. hakkede valnødder / mandler
1,5 dl. plantemælk eller mælk
1dl. mel
Forvarm ovnen til 180 g.
Beklæd en bageplade med bagepapir.
Bland kokosolie, sukker.
Mos bananerne og bland dem med mælken.
Pisk hørfrøblandingen eller æg i mælke bananblandingen.
Kom sukker - olie blandingen i banan
blandingen.
Bland mel, havregryn, kokosmel, vanilje og bagepulver.
Bland
det flydende med mel blandingen.
Ælt
dejen sammen og lav en kugle af dejen som du trykker flad.
Kom dejen på
bagepapir og tryk dejen til en flad rund dejskive.
Skær den i 8 trekanter med
en kniv, ligesom i et hjul - uden at skære
dejen helt igennem.
Bag brødet i 20 minutter ved 180 grader.
Når brødet er let
brunet og de enkelte stykker har trukket sig lidt fra hinanden er brødene
færdige.
Når brødet er afkølet, kan det brækkes i 8 stykker.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar