Lækkert til morgenmad eller eftermiddags te - bananerne søder
brødet, og blåbærrene smager bare vildt godt
1 lille brød
4 spsk. rapsolie.
1 helt stort æg eller 1 æble med skræl revet groft og kogt til mos med 1 spsk. vand.
1 tsk. ren vanilje
3 mindre bananer, mosede
250 g. mel
½ tsk. stødt kanel
1 tsk. bagepulver
¼ tsk. salt
2½ dl. blåbær friske eller optøede
Forvarm ovnen til 180 graderGør en lille brødform klar.
Mos bananerne og lav æblemosen,
hvis du ikke bruger æg.
Bland bananer og olie.
Pisk bananerne sammen med æblemos
eller æg.
I en anden skål bland mel,
kanel, salt, vanilje, bagepulver.
Kom mel blandingen i bananblandingen.
Vend de
skyllede og afdryppede blåbær i dejen.
Kom dejen i den smurte lille brød form eller muffinsforme.
Bag brødet i 45 minutter som brød, er det i muffinsforme så 20 - 25
minutter.
Prøv med en tandstikker eller strikkepind at stikke i brødet,
for at se om det er bagt færdigt, ved at der ikke hænger dej på når du tager pinden
op af brødet.
Afkøl brødet og nyd det ;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar