En lækker grøn ret.
ca. 3 portioner
En stor håndfuld tang
6 asparges
200 g. champignon skivede
½ broccoli eller et lille broccoli hoved
½ lille spidskål
2 fed hvidløg
1 løg
3 spsk. olie
1 spsk. soja sauce
Chilisauce
sød
Rosiner
Cashewnødder
Evt. En håndfuld Arame tang - det der er i tynde strimler som skal opblødes.
Læg
tangen i en skål, hæld kogende vand over og lad det stå og trække i 10 minutter.
Asparges ordnes og skæres i mindre stykker, husk at knække bundstykket af og kasser det.
Champignonerne skives.
Broccoli deles i små buketter og broccoli stængelen skrælles og skæres i små aflange stykker.
Kålen hakkes i mindre stykker.
Asparges, broccoli og champignon svitses i olie i 4 minutter.
Derefter kom kål til grøntsagerne og lad det svitse med i 3
minutter.
Hæld vandet fra tangen igennem en sigte.
Kom tangen sammen med
grøntsagerne og steg den med i et minut.
Tag grøntsagerne over i en skål
Kom 2 spsk olie på panden.
Rør en gaffel igennem risene der
er kogt, så de er løse og ikke klumper sammen.
Kom de kogte ris på den varme pande, rør i
risene og steg dem i olien i 4 minutter.
Kom grøntsagerne tilbage på panden til risene.
Varm det hele op og smag til med
soya og sød chilisauce.
Server rosiner og hakkede cashewnødder som drys på
retten.
Server retten varm.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar