De smager bare vildt godt - det er voksenslik :-)
ca. 20 stk
40 g. kakaopulver uden sukker
80 g. mørk chokolade - jeg bruger 70 %
Overtræk:
100 g. mørk chokolade
100 g. mørk chokolade
Pynt:
jeg har brugt frysetørret granatæble og sukkerhjerter.
jeg har brugt frysetørret granatæble og sukkerhjerter.
Mos bananerne.
Rør kakaopulver i bananerne
Smelt 80 g. chokolade i vandbad og bland det i bananmassen.
Kom banan chokolademassen i køleskabet i mindst ½
time.
Tag bananmasse ud og form med to teskeer kugler, som du sætter på lidt
bagepapir og kommer i fryseren i mindst ½ time.
Smelt resten af chokoladen over
vandbad og tag trøffelkuglerne ud af fryseren. Vend en kugle af gangen i det
smeltede chokolade.
Kom drys på med det samme, at du har sat kuglen tilbage på
bagepapiret, for chokoladen stiver meget hurtigt, når kuglerne er frosne.
Overtræk
alle trøffelkuglerne en af gangen med chokolade og drys.
Kom kuglerne i en lille beholder og kom dem i
køleskabet til når de skal spises.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar