Hurtigt brød til weekend morgener eller
søndagskaffen eller
madkurven med ud i det grønne.
søndagskaffen eller
madkurven med ud i det grønne.
6 spsk. kogende vand og 2 spsk. hørfrø eller 1 æg
250 g. glutenfrimel evt. Jyttemel eller Speltmel.
3tsk.bagepulver
1 tsk. stødt kanel.
1 tsk. stødt kanel.
4 spsk. kokosolie smeltet.
1½ dl soja yoghurt eller kokosyoghurt eller anden yoghurt
½ tsk. vanilje
1½ dl friske eller frosne blåbær
2 - 3 tsk. kokossukker til drys. (Kokossukker påvirker ikke blodsukkeret)
1 tsk. stødt kanel til drys
Tænd ovnen på 200 grader.
Kom bagepapir på bageplade.
Rør det varme vand og hørfrø sammen og lade det stå i 10
minutter.
Rør mel, bagepulver, vanilje og kanel i en stor skål.
Vend bærrene
i mel blandigen.
Smelt kokosolien og blande den med yoghurt.
Bland hørfrøblandingen eller ægget i yoghurten.
Bland mel blandingen med yoghurt blandingen.
Kom dejen ud på bagepapiret i en aflang pølse.
Tryk dejen ud på bagepapiret i en aflang firkant.
Skær dejen ud i trekanter.
Drys med kanel og kokossukker.
Tryk dejen ud på bagepapiret i en aflang firkant.
Skær dejen ud i trekanter.
Drys med kanel og kokossukker.
Bag de trekantede scones i 10 - 12 minutter ved 200 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar