Broccoli-Spinat suppe med cashewnødder og boller med avokado
Vildt sund suppe der smager godt :-)
Tahin - sesampasta giver suppen en ekstra god smag
3 - 4 personer.
1 spsk olivenolie
1 porre i tynde skiver
2 fed hvidløg knust
1 l kogende vand
1 spsk. grøntsagsboullion
En stor broccoli eller 2 mindre
1 pakke friske baby spinatblade
1 dl. parmasan ost eller vegansk parmasan ost lavet af cashewnødder...se opskrift her.
2 spsk. tahin pasta
citronsaft
salt og peber
Drys:
2 håndfulde cashewnødder eller saltede peanuts hakket
Tilbehør:
4 boller ristet
2 modne avocadoer, skåret i skiver
Citronsaft, peber, salt.
Skær porren i ringe.
Skær broccioli i små buketter.
Skræl
broccoli stænglen og skær den i små stykker.
Varm olien i en gryde.
Tilføj porre
og svits porren i 2 minutter.
Tilføj hvidløg og svits det med i et minut.
Kom det kogende vand og boullion i gryden og
lad det koge op sammen med porrer og hvidløg i 3 minutter.
Kom broccoli i gryden og lad det koge med i 3
minutter.
Lad suppen stå og køle lidt af imens du kommer revet parmasan,
spinatblade der er skyllede og tahinpastaen i en blender.
Kryder med salt og
peber.
Hæld suppen op i blenderen til paramasan, spinat og tahin.
Hvis al
suppen ikke kan være der så blend suppen af flere omgange.
Kom det hele tilbage i
gryden.
Rist bollerne og kom avokadoskiverne på, dryp med citronsaft
og kryder med salt og peber.
Varm suppen op og smag den til med salt, peber og
citronsaft.
Server suppen godt varm og drys de hakkede nødder over suppen ved
servering.
Server bollerne med avokado til suppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar