Lækker morgenmad eller mellemmåltid.
Når du har modne bananer.
Den syrlige kiwifrugt med skræl står super godt til de søde klatkager og så mandlerne som giver retten lidt knas.
Når du har modne bananer.
Den syrlige kiwifrugt med skræl står super godt til de søde klatkager og så mandlerne som giver retten lidt knas.
9 stk= en voksen portion
1 banan moden
1 æg eller æggeprodukt for veganere som et æg
1 tsk. rapsolie
1½ tsk bagepulver
½ tsk. vanillie
½ tsk kanel
½ tsk kanel
1 1/4 dl. mel
Et nip salt
1- 2 spsk. olie til at stege i.
Topping.
1 øko kiwi og 5 mandler
1 øko kiwi og 5 mandler
Mos banan uden skræl og pisk den sammen med ægget, hvis det er et æg
du bruger.
Pisk bananmassen med en gaffel sammen med olien.
Bland bagepulver, vanilie,
mel, kanel, salt og veganer æggepulver, hvis det er det, du bruger.
Bland mel
blandingen i banan blandingen og pisk det sammen.
Kom olien på en pande, og sæt dejen som klatkager med en spiseske dej til hver klatkage.
Bag klatkagerne på begge sider i ca. 2 minutter.
Vask kiwien og
skær stilk og bund af.
Lad resten af skrællen blive på - da den indeholder masser
af antioxidanter. Skær kiwien i tynde både.
Hak mandlerne groft.
Arranger de
stegte klatkager på en tallerken, og drys med kiwi stykker og mandler.
Nyd det
;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar