Se også min blog med 700 vegetaropskrifter på lue-vegetarmad.blogspot.dk her

lørdag den 27. december 2014

”Nutella” med tofu og nødder uden sukker

God og lækker smørecreme til brød og kage.
Sundt, glutenfri og vegansk.
1 mindre glas:

100 g. Tofu ( helst øko og silketofu der er den blødeste)
13 - 14 stk. Dadler eller 2½dl.-uden sten
1 1/4 dl. Hasselnødder eller mandler
2 spsk. Kakaopulver uden sukker
1 tsk. Vaniliepulver
Evt. lidt plantemælk


Kom nødder, tofu, dadler, kakao og vanilie i en blender og blend det til en næsten ensartet masse - jeg kan godt lide det er med bid - ellers blend det til det er helt ensartet. 
Smag nutella cremen til. 
Er cremen for tyk tilsæt lidt plantemælk. 
Kom Nutella cremen på et glas med låg og opbevar det i køleskabet  - det kan holde sig op til 14 dage. 
Her har jeg smurt Nutella cremen på et stykke knækbrød.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar