Lækre som morgenmad på en fridag.
Har du modne bananer så kom dem i dejen også, så behøver du ikke andet sødemiddel, pandekagerne er stadig meget lækre og mætter samtidigt endnu mere.
Topping:
Har du modne bananer så kom dem i dejen også, så behøver du ikke andet sødemiddel, pandekagerne er stadig meget lækre og mætter samtidigt endnu mere.
2 personer
1/4 tsk. kanel
1/4 tsk. salt
1 1/4 dl. kokosmel
1 1/4 dl. kokosmel
ca. 2 dl. kokosmælk
1 tsk. vanilie
Evt. 1 spsk. ahornsirup
Evt. Undgå sukker og
tilsæt 2 modne bananer - så skal der også tilsættes lidt mere kokosmælk/ plantemælk
Rapsolie eller smør til stegningen.
Topping:
Frisk frugt eller bær.
Jeg bruger her 4 spsk. blåbær som er tøet op efter at have været frosne.
Jeg bruger her 4 spsk. blåbær som er tøet op efter at have været frosne.
Revet kokosmel eller som her tørrede kokosflager.
Pisk mel, kokosmel, vanille, salt, kanel og bagepulver
sammen.
Mos bananer og tilsæt kokosmælken/ eller pisk sirup i kokosmælken.
Hæld Kokosmælk blandingen i melblandingen.
Sæt 1½ spsk. af dejen på panden pr. pandekage.
Bag 4
små pandekager af gangen ca. 2 minutter på hver side.
Hold pandekagerne varme
enten tildækket eller i ovnen, imens du bager dem alle.
Server med frugt eller bær, kokos og evt.
sirup.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar