Se også min blog med 700 vegetaropskrifter på lue-vegetarmad.blogspot.dk her

lørdag den 2. august 2014

Spinat Chokolade Muffins

Det er godt også at komme grønt i kager og de her muffins med spinat smager virkeligt godt - du kan også bruge grønkål ;-)
12 stk.
4 dl. speltmel fint eller anden mel
1 tsk. Bagepulver
½ tsk vineddike
¾ dl rapsolie
1 dl. cacaopulver uden sukker
250 g. rørsukker
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. ren vanille
2½ dl. vand
100 g. spinat eller finthakket grønkål - blendet eller opvarmet i en gryde til det lige falder sammen.
50 g. hakket mørk chokolade

Topping: 50 g. Mørk chokolade hakket eller en glasur af flormelis drysset her med øko hyldebærkrymmel

Bland i en skål mel, bagepulver, vanille, salt, kakao og sukker, og rør eller pisk det godt. 
Bland vand , olie og eddike og pisk det i dejen. 
Kom den blendede/ varmede spinat i dejen. 
Vend det hakkede chokolade i dejen. 
Kom dejen i ca. 12 muffinsforme .
Bages i ovnen ved 180 grader i 15 minutter.

Kom den hakkede chokolade på de lune nybagte muffins ,eller lad kagerne køle af og smør dem med lidt glasur og drys krymmel på.  l

Ingen kommentarer:

Send en kommentar