Det er godt også at komme grønt i kager og de her muffins med spinat smager virkeligt godt - du kan også bruge grønkål ;-)
12 stk.
1 tsk. Bagepulver
½ tsk vineddike
¾ dl rapsolie
1 dl. cacaopulver uden sukker
250 g. rørsukker
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. ren vanille
2½ dl. vand
100 g. spinat eller finthakket grønkål - blendet eller
opvarmet i en gryde til det lige falder sammen.
50 g. hakket mørk chokolade
Topping: 50 g. Mørk chokolade hakket eller en glasur af flormelis drysset her med øko hyldebærkrymmel
Bland i en skål mel, bagepulver, vanille, salt, kakao og
sukker, og rør eller pisk det godt.
Bland vand , olie og eddike og pisk det i dejen.
Kom den
blendede/ varmede spinat i dejen.
Vend det hakkede chokolade i dejen.
Kom dejen
i ca. 12 muffinsforme .
Bages i ovnen ved 180 grader i 15 minutter.
Kom den hakkede chokolade på de lune nybagte muffins ,eller lad kagerne køle af og smør dem med lidt glasur og drys krymmel på. l
Ingen kommentarer:
Send en kommentar