Det er sommer - det er varmt - vi får lyst til is.
Her sammen med jordbær og jordbærmynte. |
Her er en sundere version af is, end den med fløde og æg.
Isen er stadig cremet, da der er brugt kokosmælk.
Denne Avocado-kokos is smager vildt godt sammen med Blåbær-Banan is, der er opskrift på andet sted her på bloggen.
2 dåser kokosmælk
3 modne avocadoer
2½ dl. rørsukker
1½ spsk. citronsaft
1 tsk. vanille
Lidt salt
Varm kokosmælken op, det smelter kokosfedtet så det blandes
helt med mælken - så isen ikke bliver kornet.
Skræl avocadoerne og blend dem glatte.
Hæld den varme
kokosmælk i blenderen af et par omgange.
Tilsæt sukker, citronsaft, vanille og
salt.
Blend og smag til med sukker eller citronsaft.
Kom isblandingen i fryseren.
Skal fryses minimum 4 timer.
Nyd det ;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar