Gulerødder er sunde, æbler fyldt med sødme og ingefær krydret. Det giver en pragtfuld suppe med en smuk farve.
Denne gulerodssuppe er ikke kedelig!
3- 4 portionerDenne gulerodssuppe er ikke kedelig!
3 spsk. olivenolie
1 løg, skåret i stykker
1 fed hvidløg, hakket
2 spsk, frisk ingefær, skrællet og revet
1 æble, skåret i både uden stilk, blomst og kernehus.
750 g. gulerødder i skiver
1 liter kogende vand
1 spsk. grøntsags boullion pulver
lidt fintrevet muskatnød
salt- peber
Topping: 5 - 6 hakkede mandler til hver portion suppe.
Svits løg i olien i 5 minutter.
Kom ingefær og hvidløg i og svits det med i 1 minut.
Kom æbler og gulerødder i og rør godt rundt.
Hæld vand og boullion i gryden og lad suppen simre i ½ time.
Tag suppen fra varmen og lad den lige køle lidt ned, så den ikke er kogende. Blend suppen af nogle gange i en blender eller med en stavblender.
Kom suppen tilbage i gryden, varm suppen op.
Smag suppen til med muskatnød, peber og salt.
Server suppen med drys af hakkede mandler.
Server suppen med drys af hakkede mandler.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar