Se også min blog med 700 vegetaropskrifter på lue-vegetarmad.blogspot.dk her

fredag den 6. februar 2015

Kokosfyldte dadler med mørk chokolade.

Snack til weekenden uden for meget sukker og meget lækkert :-)
ca. 20 stk.

50 g. kokosmel
2 spsk. kokosolie smeltet.
2 spsk. ahornsirup eller honning
Et nip salt
½ stang vanilje, frøene derfra
20 store bløde dadler gerne Medjool

Overtræk:
100 g. Smeltet mørk chokolade
eller
120 g. kokosolie smeltet
100 g. kakaopulver uden sukke
1 eller 2 spsk. ahornsirup eller honning.
Et nip salt.

Bland kokos, sirup, salt og vanilje
Skær dadlerne så sten kan tages ud.
Kom kokosblandingen i dadlerne og tryk dadlerne sammen igen
Kom dadlerne i fryser, imens du laver overtræk ca. 15 minutter.
Bruger du chokolade så smelt chokoladen i en skål der står i en gryde med lidt vand, der koger indtil chokoladen er smeltet
Eller smelt kokosolie og pisk det sammen med kakaopulver, salt og sødestof.

Dyp de kolde  dadler i kakaokokos massen. 
Drys evt. med lidt kokosmel.  '
Opbevar de fyldte dadler i køleskab. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar