Jeg havde en rest kogte ris og frosne pillede grønne sojabønner også kaldet Edamame bønner i fryseren. Det blev der de her grønne frikadeller ud af.
Jeg spiste dem som frokostret med lidt god sennep, syltede rødbeder og rugbrød :-)
Server dem med det du har lyst til at servere frikadeller sammen med.
ca. 10 stk.
3 dl. bælgede soyabønner
1 stor håndfuld persille
1 fed hvidløg
3 - 4 dl. kogte ris
4 spsk. mel
2 spsk. havregryn
½ tsk. stødt spidskommen
lidt paprika
salt - peber
4 spsk. vand
Giv sojabønnerne et opkog i kogende vand i 2 minutter.
Lad dem
dryppe af i en sigte.
Hak sojabønnerne eller kom dem i en foodprocesser sammen
med persillen og hvidløg, og blend det godt.
Tilsæt derefter kogte ris, mel,
havregryn, spidskommen, lidt paprika, salt, peber og vand og blend det.
Form farsen med hænderne til frikadeller.
Steg
dem i 5 minutter på hver side i olie eller fedtstof, det du foretrækker at bruge.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar