Se også min blog med 700 vegetaropskrifter på lue-vegetarmad.blogspot.dk her

søndag den 9. november 2014

Kikærte champignon sandwich

Jeg fik lige lavet en lækker frokostret i dag ;-)
2 stk.

1 spsk olie
1 løg i tern
Bladene fra 1 kvist rosmarin/ 1 tsk.
300g  champignon - halverede
½ tsk balsamico eddike eller anden eddike
1 spsk. tomatpure eller ketchup
2 dl. kogte kikærter
Lidt plantemælk
1 spsk. Øko maizenamel eller 1 tsk. arrowroot pulver
Salt, peber, citronsaft.
2  skiver godt brød
grønt til drys


Svits løg i olien til de dufter og tilsæt rosmarin. 
Svits løgene 2 minutter mere, de skal ikke blive brune.  
Tilsæt champignon og rør rundt. 
Tilsæt eddike, tomatpure og de kogte kikærter.  
Lad retten småkoge i 3 - 4 minutter med omrøring undervejs. 
Kom plantemælk og maizena/ arrowrootpulver  i en lille skål og rør det sammen. 
Hæld mælkeblandingen i retten under omrøring.
Lad retten små koge til det tykner. 
Smag retten til med salt, peber og eventuelt lidt citronsaft. 
Rist brødene. 
Kom kikærte champignon stuvningen ovenpå brødene, drys med det grønne - her persille og og server ;-) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar