Jeg fik lige lavet en lækker frokostret i dag ;-)
2 stk.
1 spsk olie
1 løg i tern
Bladene fra 1 kvist rosmarin/ 1 tsk.
300g champignon - halverede
½ tsk balsamico eddike eller anden eddike
1 spsk. tomatpure eller ketchup
2 dl. kogte kikærter
Lidt plantemælk
1 spsk. Øko maizenamel eller 1 tsk. arrowroot pulver
Salt, peber, citronsaft.
2 skiver godt brød
grønt til drys
Svits løg i olien til de dufter og tilsæt rosmarin.
Svits løgene
2 minutter mere, de skal ikke blive brune.
Tilsæt champignon og rør rundt.
Tilsæt eddike, tomatpure og de kogte
kikærter.
Lad retten småkoge i 3 - 4
minutter med omrøring undervejs.
Kom plantemælk og maizena/ arrowrootpulver i en lille skål og rør det sammen.
Hæld mælkeblandingen i retten under omrøring.
Hæld mælkeblandingen i retten under omrøring.
Lad retten små koge til det tykner.
Smag retten til med
salt, peber og eventuelt lidt citronsaft.
Rist brødene.
Kom kikærte champignon
stuvningen ovenpå brødene, drys med det grønne - her persille og og server ;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar