Det er - En salat med avocado, asparges, ærter, radis og sesamfrø
serveret sammen med udskårede boller med grøntsagstopping fra hvad du har i dit
køleskab grønt.
Salat med sommerfyld:
2 personer:
4 asparges, friske
1 moden avocado
1 dl. grønne ærter
4 radiser
Et forårsløg
Dressing:
Balsamicoedike
Olivenolie
Salt - peber
Lidt rørsukker eller akasiehonning
1 fed hvidløg knust
Drys: 1 spsk. sesamfrø ristet på tør pande i ca. 1 minut
Asparges knækkes bunden af - der hvor det giver et
knæk, og skær dem i mindre stykker, overhæld dem med kogende vand , og lad det lige stå i ½ minut.
Derefter hæld asparges op i en sigte til afdrypning.
Avocadoen skrælles og skæres i mindre stykker.
De grønne ærter hvis de er fra
fryser, så overhæld dem også med kogende vand og lad det stå i et par minutter, inden du også hælder dem op i sigten til aspargesene.
Forårsløget og radiserne hakkes i mindre stykker.
Bland alle grøntsagerne i en salatskål.
Pisk dressingen sammen og smag den til.
Hælder
dressingen over salaten, og lader den stå og trække imens du laver
minigenbrugspizzaerne.
Mini Genbrugspizzaer.
2 personer:
4 - 5 Boller alt efter appetit - vælg nogle gode boller eller skiver fra brød der smager af noget.
Rå løg eller forårsløg skåret i ringe
Et stykke Spidskål eller anden kål skåret i strimler
4 - 6 Små tomater skåret i skiver
Rød peberfrugt i strimler
Rød peberfrugt i strimler
Et drys salt
2 tsk. taco krydderi ( fås også økologisk) eller bland lidt paprika, spidskommen, oregano, tørret chili og salt sammen.
Lidt revet parmesan eller anden ost eventuelt vegansk ost(lavet af nødder)
Skær bollerne over og smør dem alle med pesto.
Top op med
løg, spidskål, peberfrugt, tomatskiver eller hvad du nu har.
Drys med salt og
krydderier.
Riv lidt ost over minipizzaerne.
Bag dem i ovnen i 15 minutter ved 180 grader .
Server Mini Genbrugspizzaerne sammen med den grønne
sommerfyldte salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar