Selvom det er varmt i vejret og fridage - skal der lidt mad på bordet, og det her er enkelt og hurtigt lavet ;-)
Det grønne drys af persille smager vildt godt til hvidløgene.
Brug dit yndlings brød af god kvalitet.
Jeg har her brugt speltboller med en sprød skorpe og blødhed indeni.
Svampe sandwich
1 person
2 fed hvidløg hakket
Lidt chili tørret eller frisk -ikke mere end at du stadig
kan smage svampene - så kun lidt
1 spsk. olivenolie
1 stor lækker bolle
salt og friskkværnet peber
hakket persille til drys.
2 -4 strimlede grønne
hjertesalatblade
Varm en pande over høj varme og tilsæt lidt olivenolie.
Tilsæt
hvidløg og chili og steg i 20 -30 sekunder, og kom derefter svampene på panden.
Sku
ned for varmen og steg svampene nogle minutter indtil de er bløde.
Smag til med peber og salt.
Skær bollerne over.
Kom svampene ovenpå brødene, der er belagt med hakket salat.
Drys med persillen.
Server ;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar