Se også min blog med 700 vegetaropskrifter på lue-vegetarmad.blogspot.dk her

søndag den 22. juni 2014

Chokolade Avocado Chia Mousse

Dessert vil jeg have i dag...
- den begyndte jeg så på i går, da dadlerne skal udblødes i vand. 
Jeg har købt de økologiske hårde tørrede dadler, som er billige - og de kan sagtens bruges, især når de først er udblødt.  

her også pyntet med jordbærmynte blade
Chokolade Avocado Chia Mousse
2 små portioner

2 modne avocadoer uden skræl og sten
1 banan uden skræl
7 dadler lagt i blød i vand I 6 timer eller natten over,kan du ikke vente, kan du også bruge 1-2 spsk. ahornsirup
2 spsk. kakaopulver uden sukker
1 tsk. vanille
1 tsk.  Chia frø
eventuelt friske jordbær. 
Flødeskum, kokosskum, sojaskum eller græsk yoghurt.
Mandler eller valnødder som drys

Hæld vandet fra dadlerne og hak dem. 
Blend avokado, dadler, banan, kakao og vanille.
smag eventuelt til med sirup hvis du ikke bruger dadler. 
Rør chia frøene i .  
Kom moussen i portionsglas, og sæt dem i køleskabet i minimum ½ time- gerne i flere timer.
Pynt med friske jordbær. 

Top op med flødeskum, eller græsk yoghurt eller sojaskum lavet af sojafløde, eller kokosskum pisket af det fede kokosmælk- huske det skal være koldt.
Drys med hakkede mandler /valnødder.
Server :-) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar